Hapjes voor elke gelegenheid

luxe hapjes

De schalen met luxe hapjes worden in overleg met jou samengesteld. Denk hierbij aan een assortiment van gevuld eitje, filet americain op ei en komkommer, stokbroodje brie, gehaktballetje, wrapjes, kaas, worst, meloen in ham, e.d.
Prijs vanaf EUR 0,55 p/st, vanaf 50 stuks luxe hapjes te bestellen

amuse bouche

De amuse bouche heeft luxere ingrediënten, zoals zalmtartaar in een glaasje, wrap carpaccio, wrap gerookte zalm, soesje met paté, rundertartaar, zalmhaasje, mini quiche, mini saucijsje, mini kipspiesje, e.d.
Prijs vanaf EUR 1,10 p/st, vanaf 50 stuks amuse bouche te bestellen.

hapjesplank 

De robuuste plank kun je bestellen vanaf 10 personen en is gevuld met drie soorten brood, drie soorten worst, twee soorten kaas, filet americain, pesto en Hammilicious basilicumboter. Vanaf 10 personen, € 3.95 per persoon

Wanneer je de houten Stoerman plank(en) wilt houden, kan dat voor een meerprijs van €25 per plank (á 10 personen). Graag vóór de bestelling aangeven.

Bij bestellingen vanaf EUR 25 bezorgen wij zonder kosten binnen Almelo. Bij kleinere bestellingen of andere afstanden kunnen wij ook in overleg bezorgen en eventueel met extra kosten.


Buffetten 

UW FEEST OP LOCATIE !

Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap? Hammilicious kan u een heerlijk buffet leveren. U kunt denken aan een kleine hapjes buffet, zodat u alles met een klein bordje zonder bestek kunt nuttigen. En wel vaak langs het buffet lopen natuurlijk!

Ook verzorgen wij een meer traditioneel warm/koud buffet. De gerechten worden altijd in overleg met u samengesteld. Ook hebben wij een heerlijk stamppot buffet in ons assortiment. Mail voor de mogelijkheden.WANNEER BESTELLEN?

Bij Hammilicious kunnen we vaak flexibel inspringen op je vraag, maar het kan gebeuren dat een dag al volledig gevuld is. Soms is het dan net niet haalbaar om jouw hapjes erbij te maken. 

Ook als je denkt aan de late kant te zijn kun je best even bellen hoor, we kunnen vaak "nog wel wat regelen".

Meer informatie?

Neem snel contact met ons op!

info@hammilicious.nl

De luxe hapjes op jouw feestje laten verzorgen door Hammilicious?

Om luxe hapjes of Amuse Bouche bij Hammilicious te bestellen kun je ons bellen of e-mailen. In overleg met jou stellen we de hapjes samen. Hammilicious levert de luxe hapjes of Amuse Bouche op catering schalen in dozen. Jij kunt ze zo prima presenteren aan je gasten. Bestel snel!

Hammilicious | G.B. Vloedbeldlaan 4 | 7602 TM Almelo | T 0546 - 604118 | M 06 - 51186763 | info@hammilicious.nl